musik som vi alla älskar.

wiho,, fyfan vad härligt!

Vi är två unga tjejer som älskar och lever för musik. Vi går ut gymnasiet nu i juni och har hela livet framför oss. En gång när vi satt på ett hotellrum i Göteborg så började vi fundera. Vad ska vi egentligen göra med våra liv? Båda ville på något sätt få in foto, journalistik och musik i framtida yrken, och då kom det! självklart ska vi skapa och driva en musktidning. Oj vad smart tyckte vi och började fundera.. Inga pengar.. suck.

Men hur bra är det inte att från början starta en blogg? skitsmart!
Så därav så har vi nu slagit våra klocka huvuden ihop och ska inom kort börja driva den här bloggen aktivt.

Vad kommer ni då kunna läsa här? Jo, vi riktar framför allt in oss på rock, indie och popmusik. Ni kommer få läsa vad som händer imon dessa genrer, undergroundband (som vi framförallt kommer lägga mycket tid på), sevärda konserter, fetivalinlägg, se musikvideos, få tillgång till massa länkar och läsa intervjuer. Ja lite smått och gott.

Om du/ni har ett band som inte riktigt har kommit ut i vida världen än, kanske inga skivkontrakt eller inte speciellt stor fansskara, Då ska ni inte vara rädda för att HÖRA AV ER till oss. Vi vi vill skapa ett slags närverk som kan få dessa småband att växa sig stora. Eller du/ni kanske bara vill komma ut och synas ännu mer?
Du kanske känner ett skitbra band som skulle behöva en liten push?

Som sagt TVEKA INTE! vad har ni att förlora :)



Emmabodafestivalen-08


/Madeline och Denise


Kommentarer
Postat av: LIENE

Eran blogg låter värsta bra! Skulle vara kul om den blev större. Ni har väl funderat på det? Bara som ett tips ger jag att man ska kommentera mycket hos andra och inte endast skriva reklam, även om jag själv tycker det ibland låter lockande men många blir bara irriterande på sånt. Så läs andras bloggar och kommentera till att börja med.



Ps. Jag är en som sjunger och spelar=D

2010-03-28 @ 08:28:36
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: matilda

vad kul emd festival!

2010-03-28 @ 12:06:23
URL: http://apieceofsthlm.blogg.se/
Postat av: Anders

Är nog inget dåligt sätt att visa sig på :)

2010-03-29 @ 00:15:08
URL: http://vardagshjalte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0